EPÄTOIVOKLUBI KE 9.10.2019 MANALASSA

ep%C3%A4toivoklubi.jpg
 
 

Epätoivoklubi on All Female Panelin ja näyttelijä Tero Tiittasen yhteinen rakkauslapsi, joka sai inspiraationsa Instagramissa kulttisuosioon nousseista "Luetaan Tinder-profiileja ääneen" -videoista.

Kyseessä on elävän yleisön edessä toteutettava viihteellinen paneelikeskustelu, jossa näyttelijä Tero Tiittanen lukee ääneen Tinderin mehukkaimpia profiileja, joita koomikkokollektiivi All Female Panel ruotii yhdessä vierailevan kiintiömiehen avustuksella.

Henkilöllisyyksiä ei paljasteta ja asenne on aina lämpö ja rakkaus! ♥ Panelistit laittavat myös itsensä likoon ja illan aikana kaikki mahdolliset yllätyskäänteet ovat todennäköisiä. Show'n aikana muodostetaan myös yksi oikea sokkotreffi-mätsi.

Ensimmäisellä klubilla 9.10. All Female Panelia edustavat Helena Pöllänen, Saana Peltola ja Kaisa Pylkkänen ja kiintiömiehenä nähdään Havaintoja parisuhteesta -blogistaan tunnettu Sami Minkkinen.

 

😍 Haluatko sokkotreffeille klubin jälkeen? 😍


Ilmoittaudu mukaan tällä kaavakkeella!

Rakkaudellisen viihteen lisäksi järjestämme myös sokkotreffejä Epätoivoklubille Manala / Bottalle 9.10.2019. 💏👩‍❤️‍💋‍👩👨‍❤️‍💋‍👨

Sokkotreffit Epätoivoklubilla on hyvä idea, koska:

1) Saatte seurata show'ta, joten vältytte vaivaannuttavilta hiljaisuuksilta ja hikoiluttavalta silmiin katsomiselta.

2) Epätoivoklubi tarjoaa parille hauskan totuus vai tehtävä -leikin, joten pääsette hyppäämään heti kättelyssä tähän toiveklassikkoon ilman, että joutuisitte itse ehdottamaan sitä!

3) Jos treffikumppani on 🔥, iltaa voi jatkaa klubin jälkeen yhteisen palkintopizzan äärellä Manalan ravintolassa. 😋

4) -Kop kop..
-Kuka siellä?
-Kohtalo!

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Nämä tiedot voi lähettää meille myös sähköpostilla osoitteeseen epatoivoklubi@gmail.com
P.S. Foto olis kiva ylläri, mutta ei pakollinen.

Käsittelemme sähköpostit luottamuksellisesti, eikä kuvia tai tekstejä julkaista tai lueta missään ilman lähettäjän suostumusta. ❤️

Nimimerkki *
Nimimerkki
Loihdi tähän paras deitti-ilmoituksesi ikinä!